Kronoterm toplinske pumpe - WP2 - 300 AR/E-LF

Kronoterm

Toplinska pumpa WP2 - 300 AR/E-LF

PREDNOSTI zagrijavanja tople sanitarne vode TOPLINSKOM PUMPOM:

1) Ušteda troškova zagrijavanja sanitarne tople vode u unutrašnjosti lijepe naše do 4 puta, na primorskom području i znatno više!
2) Ekološko prihvatljivo zagrijavanje - smanjenje CO2 za više od 62%!
3) Mogućnost uporabe tijekom cijele godine, s time, da je u zimskom periodu moguć priključak na kotao za grijanje objekta (pelete, sječka, drva, plin ili ulje).
Svi uređaji imaju ugrađen ogrijevni registar za zimsko zagrijavanje vode.
4) Osim zagrijavanja sanitarne vode, kao "nus" produkt dobijemo besplatno pothlađivanje i odvlaživanje prosora u kojem je uređaj ugrađen: podrum, konoba, spremište hrane, prostorija sa fitnessom, sušiona rublja, frizerski salon, manje i srednje ugostiteljske kuhinje.
5) Jeftina ugradnja uređaja, samo priključak topla - hladna voda, recirkulacioni vod i utičnica struje.
6) Kratki povrat investicije, između 3 do 4 godine (ako se uzme u obzir da svi sustavi imaju (trebaju) spremnik tople sanitarne vode.
7) Investicija je dvostruko manja od jednog solarnog sustava, a vode ima i ljeti i zimi, bez prenaprezanja sustava, kao kod solara kada se voda ne koristi.
8) Ako se voda zagrijava po noćnoj tarifi, dvostruko nižoj cijeni, 300 lit tople vode zagrijane na 50 C, stoji oko 2 kune.
9) Održavanje uređaja je neznatno, formalno ga nema, kao na pr. kod hladnjaka, a to znači ni dodatnog troška, kao kod drugih sustava grijanja sanitarne vode.
10) Pouzdan i tih rad, nešto malo glasnije od običnog kuhinjskog hladnjaka.
11) Trošak održavanja minimalan.
12) Jamstvo na spremnik 5 godina, na ostale komponente 2 godine.
13) Antilegionelna zaštita, kratkotrajno pregrijevanje do 60 C.
14) Cijena uređaja je 11.800 kn - PDV je uključen u cijenu.


Tehnički podaci


Kronoterm tehnički podaci


Hidraulična shema


Kronoterm tehnička shema

Preporućamo sustav grijanja i pripreme tople sanitarne vode, kombinacijom KOTLA na PELETE sa TOPLINSKOM PUMPOM za pripremu tople sanitarne vode, za podhlađivanje i odvlaživanje prosora u kojem je smještena:

 

Adobe Acrobat Reader logoKronoterm prospekt

 

Vrh stranice