Gdje se nalazim >> Naslovnica >> Programi >> Toplinske pumpe >> IDM Terra CL

Terra CL

Terra CLIDM - Toplinska crpka ZRAK-VODA tip TERRA - CL
Te četri slatke riječi, koje tvrtka IDM Energie koristi kao svoj najnoviji slogan: Tiha - Učinkovita - Štedljiva - dugovječna = IDM TERRA - CL
Istim tim zrakom koji udišemo, sada se i besplatno grijemo, svejedno koliko je zimi hladno.
Sa ponosom predstavljamo najnoviji proizvod tvrtke IDM Energie i to ne bez razloga,jer strogi su švicarski stručnjaci svojim testiranjem na Visokoj tehničkoj školi u Buchsu istu ocijenili, kao: IDM Energie toplinska crpka tip TERRA - CL sa koeficijentom učinkovitosti od 3,8 definitivno je najučinkovitija toplinska crpka u svojoj klasi, danas.
Proizvođač dodatno naglašava da se ujedno radi o najtišoj toplinskoj pumpi ZRAK-VODA na tržištu sa svega 31 dB, mjereći sa udaljenosti od 5 metara. unutar objekta.


Ovaj proizvod je definitivno "spas" za grijanje i pripremu potrosne sanitarne tople vode objekata u primorskoj regiji. Bilo da se radi o novim objektima bilo o sanaciji starih, postavljanje iste moguće je unutar ili van objekta.

Terra CL Bilo da se radi o novim objektima bilo o sanaciji starih, postavljanje iste moguće je unutar ili van objekta.
Spektar učinkovitosti od 8 do 33 kW omogućava upotrebu kao nijedna toplinska crpka danas poznata zrak-voda.
Ona teoretski zadovoljava potrebu za grijanjem i toplom vodom objekata do 500 m2,uz mogućnost dogrijavanje još jednog bazena.


Za primjenu i montažu iste potrebno je osigurati unutar ili van objekta površinu ca. 1,5 do 2 m2,te površinu unutar objekta za 1 m2. Ostale relevantne tehničke podatke izvolite zatražiti naše stručnjake i komercijaliste ili korištenjem web stranice www.idm-energie.at


 

Adobe Acrobat Reader logoProspekt Terra CL (.pdf)

 

Vrh stranice