Rotex VA - siguran plastični fiting

Rotex VA

ROTEX VA® je instalacijski sustav u tehnologiji navlačenja čahure, za pripremu tople vode i grijanje. Fitinzi I razdjelnici izrađeni su od visokokvalitetne plastike. Kao instalacijska cijev u ovom slučaju se koristi aluminijska PEX višeslojna cijev (VA-STAB). ROTEX VA® - čahure za navlačenje isto su tako izrađene od visokokvalitetne plastike, kao i fitinzi.

Time su gotovo izjednačena toplinska širenja, fitinga i čahura za navlačenje. Osim toga postaje djelotvorno elastično naprezanje na spojnom mjestu, zbog čega je zajamčena nepropusnost i kod ekstremnih promjena temperature.

Prostudiran oblik fitinga i nenadmašna svojstva visokokvalitetne plastike doprinose apsolutno sigurnom i trajnom spoju. Nije više potrebno brtveno sredstvo ili dodatni brtveni elementi. Time se mogu isključiti greške montaže ili oštećenje dodatnih brtvenih elemenata. Time se štedi na vremenu i novcu!

ROTEX VA-STAB cijevi mogu se rukom ili savijačicom saviti u trajni željeni oblik. Idealne su za polaganje iznad žbuke, na mjestima gdje su vidljive. Metalno stabilna postojanost oblika, manje toplinsko istezanje i privlačan izgled zahvaljujući srebrnastom blistavom sloju, postavljaju nova mjerila.


Prednosti ROTEX VA® sustava govore sami za sebe:
- apsolutno nehrđajući fitinzi i čahure za navlačenje
- nema metalnih iona u pitkoj vodi
- veliki slobodan prolaz
- manji pad tlaka
- izbjegavanje stvaranja naslaga
- jednostavno rukovanje
- primjena za toplu vodu i grijanje
- besprijekoran izgled zahvaljujućI srebrnastom vanjskom sloju
- izuzetna otpornost cijevi i fitinga
- bez O-brtvenog prstena, trajno sigurno brtvljenje
- montaža iznad žbuke, istezanje slično kao i kod metalnih cijevi
- bazna cijev odobrena prema DVGW, odobreno za protok pitke vode


Rotex VA

 

Za više informacija i tehničkih podataka Rotex VA sigurnih plastičnih fitinga pogledajte prospekt u .pdf formatu

Vrh stranice