Gdje se nalazim >> Naslovnica >> Programi >> Podno grijanje >> Rotex Monopex

Rotex Monopex

Rotex Monopex - Podno grijanje za ugodnu toplinu
Rotex monopex

Temeljna odluka:
Odakle treba dolaziti toplina? To pitanje morate postaviti relativno rano kod projektiranja vaše kuće ili vašega stana. To je temeljna odluka, koja se poslije više ne može promijeniti.Izbor ogrjevne površine značajno utječe na oblikovanje prostora, prozora i zidova vašeg novog doma.
Suncem obasjane prostorije s velikim prozorima, mjesto za kreativne stambene ideje i ugodna klima u prostoriji, u današnje vrijeme pripadaju dobrom osjećaju kućne atmosfere. Stoga izaberite od početka udobnost i sigurnost sa ROTEX Monopex podnim grijanjem. Vaša kakvoća života i vrijednost vaše kuće trajno će profitirati zahvaljujući ovoj odluci. Ovo konstantno blago zračenje topline brine za ravnomjerno izjednačenu raspodjelu temperature. Bitan dio topline se kod podnog grijanja prenosi toplinskim zračenjem.
Na taj način se temperatura zraka prostorijama s podnim grijanjem može držati značajno nižim kod istog osjećaja temperature, nego kod prostorija s dosadašnjim načinima zagrijavanja.Uz smanjenu cirkulaciju zraka, prašina, a s njom i grinje, ne podižu se u zrak. Veliki plus za alergičare na kućnu prašinu!


ROTEX Monopex nudi vam sljedeće prednosti:

- Individualno prilagođenje prostoru
- Slobodni izbor podnih obloga
- Zdrava i prijatna toplina
- Jednostavno i varijabilno reguliranje temperature
- Duga postojanost (sigurnost ispitana prema standardima DIN/EN)
- 10 godišnje jamstvo

Rotex Monopex

Dokazana kvaliteta:
ROTEX Monopex PE-X/DD grijaća cijev je DIN-ispitana prema standardu DIN 4726/29. Zahtjevi u odnosu na nepropusnost kisika prema standardu DIN 4726 su daleko nadmašeni. Tako ROTEX Monopex PE-X/DD-cijev ima samo otprilike 1/10 propusnosti kisika, od granične vrijednosti standarda DIN 4726 za plastične cijevi nepropusne na kisik.
I još nešto: Polietilen je iznimno prihvatljiv materijal za okoliš, tako da se mala količina otpadnih materijala nastala kod montaže može zbrinuti bez ikakvih problema.

 

Adobe Acrobat Reader logoProspekt Rotex Monopex (.pdf)

 

Vrh stranice