Gdje se nalazim >> Naslovnica >> Zahtjev za izradu ponude

Zahtjev za izradu ponude

Da bi našim potencijalnim kupcima olakšali i pojasnili uvjetovana pitanja vezana za izradu ponude iz našeg prodajno-poslovnog asortimana, omogučili smo preuzimanje formulara za svaki program posebno u PDF formatu.

Za pregledavanje formulara potreban je PDF preglednik. Ukoliko na Vašem računalu nije instaliran PDF preglednik možete ga preuzeti ovdje.

Za sva ostala pitanja vezana uz ponudu molimo da nas kontaktirate s punim povjerenjem.

 

MS Word logoZahtjev za izradu ponude za toplinsku pumpu (.doc)

Adobe Acrobat Reader logoZahtjev za izradu ponude za toplinsku pumpu (.pdf)

 

Vrh stranice

 

Novosti

INTERKLIMA 2009 - kratki osvrt

14.05.2009.

Interklima 2009

Zahvaljujemo svim posjetiteljima koji su prisustvovali zagrebačkom sajmu grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda, Interklimi 21.-25.04.09. čiji je dio ove godine upotpunila i tvrtka Geo-Solar d.o.o.iz Sv.Nedelje

Pročitaj više


Rotex HPSU (HeatPumpSolarUnit) - nova generacija toplinskih pumpi

08.03.2009.

Sa HPSU, njemački proizvođač Rotex, specialist za inovativna riješenja kod grijanja i hlađenja, nastavlja niz jedinstvenih ostvarenja, ovaj puta još uvjerljivije, u koorporaciji sa vodećim svjetskim proizvođačem visokokvalitetnih uređaja široke primjene Daikin-om.

Pročitaj više


IDM Navigator - Mozak toplinske pumpe

05.03.2009.

IDM Navigator kombinacija je modernog multifunkcijskog regulatora topline i komunikacijskog uređaja prilagođenog digitalnom dobu

Pročitaj više


Kick off 2009 - Matrei 07-09.01.2009.

17.01.2009.

Kick off 2009 - redovni novogodišnji samit IDM-ovih internacionalnih zastupnika, održan u Matrei-u, na kojem je prisustvovala i ekipa Geo-Solara predstavljajuči "Lijepu Našu".

Pročitaj više